КРИБ Бургас със сертификат за устойчиво партньорство от списание "Enterprise" Документът дефинира регионалното представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците като многогодишен надежден контрагент

23 октомври

КРИБ Бургас със сертификат за устойчиво партньорство от списание "Enterprise" Документът дефинира регионалното представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците като многогодишен надежден контрагент

                На 19 октомври 2017г. Регионалната структура на най-голямата организация на бизнеса в страната – КРИБ - Бургас получи Сертификат за признание от авторитетното издание за мениджмънт и ERP "Enterprise". Документът дефинира Конфедерацията на работодателите и индустриалците като дългогодишен и устойчив партньор на бизнес медията. 

 

              В основата на сътрудничеството между КРИБ-Бургас и изданието, разбира се, стои бизнесът. Икономическото развитие на Бургаския регион и успешната реализация на работодателите в  морския град са основни приоритети, заложени в Устава на самата Конфедерация. От друга страна в списанието могат да бъдат много иновативни идеи  за практическия бизнес и интелигентното управление на съвременните компании.

 

              Партньорството осъществено през изминалата година обхвана организацията и провеждането на различни полезни и интересни инициативи. Една от тях  е „III-ти Facility Management forum“, който се проведе на 14 юни 2017г. в  конферентната зала на Гранд хотел и СПА „Приморец“, Бургас. Форумът бе насочен към пазарът на фасилити мениджмънт услугите у нас и Европа, очакваните иновации при дигитализирането на сградите, както и ролята на софтуерните решения във Фасилити мениджмънта. Събитието се проведе съвместно с Българска фасилити мениджмънт асоциация/БГФМА/ и Индустриален парк Бургас. През ноември месец 2017г. предстои още една съвместна инициатива -  БизнесПРО Форума  "Директни програми за финансиране от ЕС". Събитието ще се проведе на 21 ноември в морския град. Партньори са регионалната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците, която осигурява безвъзмездно пространството, в което ще се проведе форумът, Индустриален парк Бургас и Комуникационна агенция “PROWAY” .

 

                КРИБ – Бургас се  придържа към мисията на организацията на държавно ниво. Работи се активно с цел подобрение на бизнес климата в областта. Сред целите на организацията са и подпомагането споделянето на добри бизнес практики и повишаване конкурентоспособността на българската икономика, респективно на тази в област Бургас. Организацията си сътрудничи активно с различни структури, с оглед постигане на горепосочените цели. Колаборацията със списание „Enterprise”е насочена именно в тази посока - подобряване на бизнес средата в Бургас и областта. Сертификатът за признание, получен от КРИБ-Бургас ясно изразява позицията на списанието за успешното сътрудничество и положените усилия през изминалия период.